O NAMA

Strahinjčica se osim ko "planina" pokraj Krapine pojavljuje i v trgovini zagorja još od davne 1947.godine. Nakon svih promjena, pretvorbe i privatizacije, trguje i dan danas. Uz sve koji su sim došli, stranski trgovački lanci, diskonteri i veliki domaći trgovci, svoje mesto med njima našla je z malim dućanima v susjedstvu. Tak se i zovu: mali dućani, malo veći dućani a ima i dva velika dućana: po jen v Pregradi i Svetom Križu Začretju.

Danas ima 47 dućana špeceraja (za one koji dojdu h zagorje, to je roba široke potrošnje) i to u toplicama (Krapinskim, Stubičkim i Tuheljskim), Trakošćanu, Loboru, Desiniću, Kašini, Krapini, Zaboku, Luki, Bistri, Bednji, Mariji Bistirici i drugim važnim mestima između Zaprešića i Lepoglave. 

Ko i svaka prava trgovačka firma, i Strahinjčica svojim kupcima nudi mnoge povoljnosti. Svaki tjedan ima akciju koja traje od ponedjeljka do petka,  parne mesece h godini ima svoj akcijski katalog a tu je i super povoljni katalog Ultra grosa. Grupacije čija je član. Naravno, za penzionere svaki utorak ima popuste do 15 vur. I još puno toga povoljnog. O svemu tome povoljnom i aktualnom, s puno više detalja, morete navek čitati na našoj stranici. Tu su i adrese dućana, telefoni, kontakti itd. itd. Ima 185 zaposlenih a sjedište firme je v Svetom Križu Začretju, Ivana Kukuljevića Sakcinskog 34. Na istoj adresi je i skladište  veleprodaje.

I za kraj, svim našim kupcima iskreno se zahvaljujemo na vjernosti dugoj više od 65 let. Vi koji to još niste, dojdite i uvjerite se da smo najbolji!