INFORMACIJE

MALOPRODAJA

Kako bi se što više približili, Vama našim cijenjenim konzumentima, kako bi bili spremni sto brže i učinkovitije odgovoriti svim Vašim potrebama i ponuditi visoku kvalitetu usluge, na području Krapinsko - zagorske županije stvorili smo maloprodajnu mrežu od 48 prodavaonica prehrambenom robom i 1 specijaliziran dućan za kućne ljubimce. Prodavaonice prehrambene robe i kućnih potrepština, zavisno o širini asortimana koju nude, svrstane su u tri različita formata:

MALI dućani

U malim dućanima Strahinjčica Vam nudi kvalitetan i bogat asortiman prilagođen da u potpunosti zadovolji Vaše dnevne potrebe za kupovinom (svježi pekarski i mliječni proizvodi, voće i povrće, dnevni tisak, te svi najnužniji prehrambeni proizvodi i kućne potrepštine). Smješteni u toplom i ugodnom okruženju Vašeg susjedstva, pružiti će Vam užitak u svakodnevnoj kupovini, te Vas potaknuti na ponovni dolazak.

malo VEĆI dućani

Ugodno opremljeni i opskrbljeni širim asortimanom roba, namijenjeni su kako bi prilikom svakodnevne kupovine i najzahtjevnijima od Vas pružili zadovoljavajući izbor prehrambenih proizvoda i kućnih potrepština najrazličitijih proizvođača. Uz velik broj artikala na stalnim akcijskim prodajama, nudimo Vam kvalitetne proizvode po konkurentnim cijenama, te zadovoljstvo kupovanja u ugodnom okruženju.

Zagorski trgovački centar   i 

VELIKI DUĆAN USvetom Križu Začretju

Nude najširi asortiman, te se nameću kao najbolje rješenje za Vašu veliku obiteljsku kupnju. Pored velikog broja proizvoda po popularnim cijenama u ZTC-u i Velikom dućanu Vam svakog tjedna nudimo i posebnu akcijsku prodaju prigodnih proizvoda po najjeftinijim cijenama. Između ostalog u njima  možete pronaći i velik izbor delikatesa, svih vrsta pića, najkvalitetnije svježe voće i povrće, svježe meso, sve vrste kućnih potrepština  te čitav niz različitih proizvoda. Pored osoblja koje će Vašu kupovinu učiniti ugodnom, osigurano je i prostrano parkiralište. Prilikom kupnje očekuje Vas i razna događanja poput promocija i degustacija naših poslovnih partnera.

Želite li Vašu kupovinu obaviti po najpovoljnijim cijenama, dođite i uvjerite se da su  ZTC i novootvoreni Veliki dućan u Svetom Križu Začretju mjesta stvarno povoljne kupnje u Hrvatskom zagorju. 

VELEPRODAJA

Vođeni željom da ponudimo cjelovitu opskrbu svih ugostiteljskih i trgovačkih obrta, trgovačkih društava i javnog sektora na području Krapinsko zagorske županije, Strahinjčica Vam, osim u svom veleprodajnom centru u Pregradi, Obrtnička 4, nudi i mogućnost kupnje u veleprodaji i u svim ostalim poslovnim jedinicama - MALI dućani, malo VEĆI dućani, VELIKI dućan  i ZTC. Kupovina u veleprodaji Strahinjčice omogućena je isključivo obrtnicima i pravnim osobama. Uz povoljne cijene, nudimo Vam i mogućnost dostave, te mogućnost odgode plaćanja ili avansno plaćanje uz stimulirajući popust. Asortiman osrijentiran je prema domaćoj proizvodnji, a redoviti posjeti naših prodajnih predstavnika i uslužno osoblje truditi će se da Vam učini zadovoljstvo u poslovanju sa Strahinjčicom.